Jídelní lístek 2020 - zima víkend

Polévky:

   
Masový vývar s fritátovými nudlemi a zeleninou 1,3,7,9 65,-   
Pikantní kuřecí polévka s pečenými rajčaty a bazalkou 1,7 75,-   
Krkonošská cibulačka s houbami a tymiánem 1,7 75,-   
     

Hlavní jídla:

   
Uzená krkovice s bramborami na másle a kyselou okurkou 7 175,-   
Moravský vrabec se zelím a bramborovým knedlíkem 1,3,7 185,-   
Vařené hovězí s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem 1,3,7,9 190,-   
Pečená treska s pohankou a hráškovou omáčkou s bazalkou a parmazánem 3,4,7 195,-   
Kuřecí steak s hranolky z červené řepy a batátů 220,-   
Špíz z vepřové panenky s restovanými bramborami 230,-   
Kuřecí nebo vepřový řízek s bramborovým salátem 1,3,7,9 190,-   
Špecle s uzeným masem a zelím 1,3 175,-   
     

Saláty:

   
Quinoa salát s pečenou červenou řepou 195,-   
Salát s mozzarellou, bazalkou a cherry rajčaty 7 195,-   
Salát s pečenou treskou a hořčičnou zálivkou 4,10 195,-   
     

Dětská jídla: 

   

Treska na másle s vařenými bramborami 4,7

110,-